De La Madeleine

"Een mooi design heeft me altijd gefascineerd. Op gebied van mode, sieraden en natuurlijk op gebied van interieurdecoratie. Na mijn opleiding tot interieurstyliste kon ik van mijn passie mijn werk maken. Ik heb bewust gekozen voor een eigen showroom en voor een werkwijze waarbij ik mijn klanten persoonlijk begeleid tot het kaarsje in hun nieuwe interieur brandt. Eigenlijk zoals ze in Amerika al jaren doen.

Dagelijks geniet ik ervan mijn kennis en creativiteit te kunnen combineren. Het fijne is dat je voor iedereen het verschil kan maken. Van doorsnee rijtjeshuis tot luxe villa. Ieder nieuw interieurontwerp geeft me weer voldoening. Het blijft immers bijzonder om een klant echt blij te maken."


Madeleine

Het maken van een kopie door middel van fotokopie, printscreen, of enige andere duplicatie van onze website of delen daarvan is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons