Project 57

Re-styling - Woonkamer - Bovenverdieping

Een re-styling van een complete woning, met advies voor kleur, behang, houten vloer, indeling, gebruik van oude meubels aangevuld met nieuwe meubels.


Reactie van de klant: Begin van dit jaar kwam er veel op mij af, ik had een scheiding te regelen, de zorg over 3 kinderen, een huis kopen, verbouwen en inrichten en tussen door ook nog ruim 30 uur werken. Het werd me een beetje te veel, ik zag door de bomen het bos niet meer.

Totdat ik een advertentie van De la Madeleine voorbij zag komen.

Haar stijl vind ik altijd al erg mooi, misschien zou zij mij ook kunnen helpen, al had ik wel een bepaald budget. Ik heb een afspraak gemaakt en ze was meteen enthousiast en zei dat het helemaal goed zou komen en dat we binnen mijn budget zouden blijven. Als ze klaar was, hoefde ik alleen nog maar de kaarsjes aan te steken en genieten.
Er viel een last van mijn schouder af en ze heeft geen woord te veel gezegd, ik heb echt enorm veel aan haar gehad de afgelopen maanden. Ze heeft me met alles geholpen, de vloerbedekking, de houten vloer, het behang, de gordijnen, de meubels tot de accessoires aan toe.
Mede dankzij haar is mijn huis prachtig geworden, heel licht en één geheel, van boven tot beneden. Ze zorgde er ook voor dat de meubels die ik meenam ook helemaal in het plaatje paste.
Natuurlijk gaat er ook weleens iets mis, maar dat werd vakkundig opgelost.
Nog elke dag geniet ik van het prachtige resultaat, het is echt mijn thuis geworden, daarvoor nogmaals mijn dank Madeleine.
Ben blij dat je advertentie voorbij zag komen.

Het maken van een kopie door middel van fotokopie, printscreen, of enige andere duplicatie van onze website of delen daarvan is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons