Werkwijze

Madeleine maakt het samenstellen of vernieuwen van uw interieur leuk en eenvoudig. Stap voor stap ziet de route naar een uniek en persoonlijk resultaat er als volgt uit:

 

Bezoek

Madeleine gaat graag met u in gesprek om een eerste indruk van uw wensen, voorkeuren en budget te krijgen. 

 

Inventarisatie

Om het interieurplan uit te kunnen werken ontvangt zij graag een kopie van de bouwtekening. Door het bezoek, de tekening en het persoonlijk contact wordt het sfeerbeeld steeds duidelijker.

 

Interieurvoorstel

De grote lijnen worden uitgezet. Lichtplan, kleuradvies en woonkameropstelling worden gepresenteerd met meerdere opties in een 3-D foto reportage. Dit wordt uitgebreid doorgesproken.

 

Complete presentatie

Meubels, vloer, stoffen, lampen, wanddecoratie, accessoires... Met alle informatie die Madeleine heeft opgedaan creeert ze een compleet interieurplan, harmonieus en afgestemd op wat u mooi vindt en naadloos aansluit bij uw woonsituatie.

 

Definitieve offerte en styling

Nu u precies weet wat u hebben wilt, maakt Madeleine de definitieve offerte klaar. Na akkoord wordt een afspraak gemaakt; De styling van uw woning of deel van de woning. Madeleine komt dan met alle benodigde spullen en materialen en gaat niet eerder weg voor alles tot in detail is afgestyled.

 

Het maken van een kopie door middel van fotokopie, printscreen, of enige andere duplicatie van onze website of delen daarvan is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons