Project 27

Styling - Woonkamer

Reactie Klant: Voor het inrichten van ons nieuwe huis,  benaderde ik, door alle goede berichten links en rechts, Madeleine. Gelijk bij onze eerste ontmoeting had ik er al een goed en gerustgesteld gevoel bij. Ik vertelde wat ik wilde en Madeleine kwam met hele leuke originele idee├źn over de inrichting en voorbeelden van meubels, behang en gordijnen. 
We waren gelijk enthousiast! Vernieuwend, mooie sterke spullen en alles paste heel mooi bij elkaar! Alles werd besteld, en de afronding van het huis was inmiddels in volle gang. Voor kleuradvies op de wanden en overige vragen kon ik ook bij Madeleine terecht. Op het einde van een verbouwing/inrichting zie je door de bomen het bos niet meer, dus was het heel lekker dat Madeine er een objectieve mening over kon geven. 
Toen de meubels werden gebracht kleedde ze gelijk de rest van het huis aan met mooie vazen en accessoires, ons huis was gelijk af. Al met al zijn we Madeleine heel dankbaar, ons huis is precies naar onze smaak geworden!

Het maken van een kopie door middel van fotokopie, printscreen, of enige andere duplicatie van onze website of delen daarvan is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons