Project 51

Re-styling - Woonkamer

Wij kennen Madeleine al een tijdje, en hadden haar gevraagd om ons te komen helpen om onze woonkamer/keuken opnieuw te stijlen.
Zij heeft het perfect aangevoeld wat wij wilden, soms wel een even gedacht “ojee wat zal dit gaan worden”!! Maar dat moet je eigenlijk gewoon over je heen laten komen.
De keuken met de rondzit en de tafel is perfect van maat. De stof van de bank is super makkelijk afneembaar dus handig!!!!!!. En doordat de kasten die aan weerskanten van de keuken zijn geplaatst, lijkt het vanaf de woonkamer net alsof het een apart gedeelte is.
De muren in de woonkamer zijn allemaal verschillend van kleur en materiaal. O.a een gedeelte muurverf, steen strips, en wandbespanning. Dit laatste is ook handig voor demping van het geluid. De wandmeubels zijn van de vloer af, dus zorgt het voor meer ruimtelijk zicht. In het lange dressoir is een openhaardje gecreëerd en er boven een schouw gemaakt .  “S avonds brandt dit erg sfeervol.  
Kortom met de leuke betaalbare accessoires, en de meubels die Madeleine,  als alles klaar is komt plaatsen en het geheel komt afstylen, was het voor ons helemaal af . Het voelde meteen goed en vertrouwd .

En laat dat nou net de bedoeling zijn geweest van dit project.

Het maken van een kopie door middel van fotokopie, printscreen, of enige andere duplicatie van onze website of delen daarvan is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons